Beste klant,

De komende weken verwachten wij weer een enorme drukte bij de pakketvervoerders. Hierdoor kan het zijn dat de bezorging van je bestelling door PostNL vertraging oploopt.

Onze tip: download de PostNL app. Via deze app van PostNL word je op de hoogte gehouden over de bezorging van je pakket.

Gratis verzending NL en BE particulieren boven € 79
Meer dan 32.852 artikelen in het programma

Showroom

Breed en gevarieerd assortiment
Waren het bij de start in 1987 vooral vervangingsruiten die het programma kleur gaven, vooral letterlijk met naast de diverse grijstinten ook blauw, paars, geel en groen. Zijn er nu tal van productgroepen leverbaar voor ieder type motor. Race, tour of chopper er is altijd wel iets praktisch of moois te vinden.

Leveranciers als Hepco&Becker en Scottoiler zijn al sinds lange tijd een vaste waarde, maar ook relatief nieuwkomers als Puig, Ztechnik, ABM, Mizu, PZRacing, BAAS, LV8, Evotech en zeer recent MIVV en Oxford dragen hun steentje bij. Wat zij allemaal gemeen hebben is dat ze modelspecifiek ontwikkelen wat resulteert in een optimaal design en perfecte pasvorm.

De reisspecialist
Door de specifieke kennis en het gevarieerde aanbod is MDI ook de start van iedere motorreis. Een weekendje naar de Eifel of een trip naar de Noordkaap. Van topkoffer tot carterplaten en van bandensetje tot touring ruit, we leveren alles voor een zorgeloze en comfortabele reis. Laat u in onze showroom vrijblijvend informeren over de oerdegelijke Duitse koffersets van Hepco & Becker en de bijbehorende montage mogelijkheden of kom proefrijden met een verhoogde MDI-ruit. Deze klantgerichte service stamt uit de jaren tachtig, maar daar gaan we ook de komende jaren onverminderd mee door!

Proefrijden
Hoe gaat dat in zijn werk? Heel simpel: bel of mail even om een afspraak te maken en vervolgens kunt u een testruit monteren op je eigen motor. Als de verhoogde kuipruit na de testrit bevalt en hebben wij deze op voorraad, dan kun je het nieuwe exemplaar meteen zelf op je motorfiets monteren. Onze medewerkers staan ten alle tijde voor je klaar met deskundig advies. Naast de verhoogde ruiten voor de allernieuwste motoren hebben we ook nog steeds een ruime voorraad aan vervangingsruiten voor de wat oudere modellen. Dus als je op zoek bent naar een vervangingsruit, ben je bij MDI aan het juiste adres!

We zien u graag een keer in de showroom in Ravenstein, de koffie staat klaar!

 

Openingstijden showroom

donderdag t/m vrijdag 09:00 t/m 12:30 - 13:00 t/m 17:00

zaterdag 09:00 t/m 12:30 - 13:00 t/m 16:00