Beste klant,

De komende weken verwachten wij weer een enorme drukte bij de pakketvervoerders. Hierdoor kan het zijn dat de bezorging van je bestelling door PostNL vertraging oploopt.

Onze tip: download de PostNL app. Via deze app van PostNL word je op de hoogte gehouden over de bezorging van je pakket.

Gratis verzending NL en BE particulieren boven € 79
Meer dan 32.852 artikelen in het programma

WRS

WRS is een Italiaanse ruiten-leverancier en producent. In 2009 zijn ze begonnen met het produceren van een handje vol ruiten voor de belangrijkste tour motoren. Maar door een exponentiele toename in vraag naar de ruiten, heeft WRS besloten te investeren in de best mogelijke technieken om zo uit te breiden tot een producent van meer dan 650 verschillende ruiten voor bijna alle motoren. Met behulp van technologie├źn zoals laser-snij-machines, 3D scanners, CNC frees machines en simulatie software zorgen zij er inmiddels voor dat de ruiten van WRS een ongekende kwaliteit en afwerking kennen. Bijna alle ruiten van WRS worden gemaakt uit PMMA plexiglas met een DOT626 goedgekeurde dikte die afhankelijk is van het type ruit. Kijk snel of er voor uw motor ook een ruit is!

WRS

Wij bieden de volgende artikelgroepen van WRS aan