Beste klant,

De komende weken verwachten wij weer een enorme drukte bij de pakketvervoerders. Hierdoor kan het zijn dat de bezorging van je bestelling door PostNL vertraging oploopt.

Onze tip: download de PostNL app. Via deze app van PostNL word je op de hoogte gehouden over de bezorging van je pakket.

Gratis verzending NL en BE particulieren boven € 79
Meer dan 32.852 artikelen in het programma

SCOTTOILER

Al ruim 25 jaar levert Scottoiler een kettingsmeersysteem waardoor de levensduur van de ketting en tandwielen aanzienlijk wordt verlengd (tot 7 keer zo lang volgens meneer Scottoiler zelf). Een Scottoiler is de perfecte oplossing voor degene die veel kilometers rijdt of voor bijvoorbeeld vakanties. Geen gesleep meer met kettingspray of potten vet! Het systeem werkt simpelweg op basis van de zwaartekracht en wordt gestuurd door middel van het vacuüm van de carburateur of het injectiesysteem en is daardoor op bijna alle motoren te monteren. De Scottoiler is traploos instelbaar en daardoor makkelijk te doseren. Één liter Scottoiler olie gaat ongeveer 25000-30000km mee, afhankelijk van de weersomstandigheden. Scottoiler heeft ook een elektrisch kettingsmeersysteem eSystem en het allernieuwste xSystem. Dit systeem is eenvoudig aan te sluiten en te bedienen. MDI levert alle producten van Scottoiler, de kits, olie, FS365 spray, accessoires en alle onderdelen. MDI heeft een grote voorraad Scottoiler producten.

SCOTTOILER