Beste klant,

De komende weken verwachten wij weer een enorme drukte bij de pakketvervoerders. Hierdoor kan het zijn dat de bezorging van je bestelling door PostNL vertraging oploopt.

Onze tip: download de PostNL app. Via deze app van PostNL word je op de hoogte gehouden over de bezorging van je pakket.

Gratis verzending NL en BE particulieren boven € 79
Meer dan 32.852 artikelen in het programma

PUIG

Puig Motoplastic en MDI werken al lange tijd samen. Het in Spanje gevestigde Puig is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van vervangingsruiten en motor accessoires. Puig is begonnen met kuipen en scooter schermen, maar het programma is in de loop der jaren enorm gegroeid. Het assortiment is uitgebreid met o.a. vervangingsruiten zoals Jetstream en touring, achterspatborden, sliders, uitlaatsteunen, windschermen, rem/koppelingshendels, motorspoilers, kentekenplaathouders, valbeugels en nog veel meer. Puig streeft naar het produceren van kwaliteitsproducten met het design van de laatste trends, dit allemaal met de nieuwste machines en techniek. MDI heeft veel Puig producten op voorraad en er wordt dagelijks bij deze fabrikant besteld.

DOWNLOAD HIER DE 2022 CATALOGUS

 

PUIG