Beste klant,

De komende weken verwachten wij weer een enorme drukte bij de pakketvervoerders. Hierdoor kan het zijn dat de bezorging van je bestelling door PostNL vertraging oploopt.

Onze tip: download de PostNL app. Via deze app van PostNL word je op de hoogte gehouden over de bezorging van je pakket.

Gratis verzending NL en BE particulieren boven € 79
Meer dan 32.852 artikelen in het programma

HEPCO&BECKER

HEPCO&BECKER en MDI al tientallen jaren partners in de motorbranche

 

De samenwerking tussen HEPCO&BECKER en MDI dateert al vanaf 1990. In dat jaar kwamen de eerste accessoires van deze fabrikant naar Nederland en België.
Op diverse motorbeurzen ontdekte motor rijdend Nederland de bagagesystemen van HEPCO&BECKER. De kunststof koffersets zoals de "Benjamin" en de "junior" werden gemonteerd op de motoren van die tijd. Denk bijvoorbeeld aan de: VX800, NTV650 en de vele CB modellen.
Naast de kunststof koffers produceerde HEPCO&BECKER ook al aluminium koffers. Deze "alu boxen" mochten natuurlijk niet ontbreken op de All-road modellen zoals de XT660, XTZ750, Transalp, Africa Twin en de Suzuki DR uitvoeringen.
Het programma werd in de loop der jaren nog uitgebreid met een groot aantal producten. HEPCO&BECKER ontwikkelt en produceert naast een groot aantal verschillende soorten bagagesystemen en koffers ook valbeugels, middenbokken, sportracks, soft luggage, custom artikelen en nog veel meer.
Wereldwijd bekende motormerken voorzien tegenwoordig hun modellen af-fabriek met producten van HEPCO&BECKER dat als bedrijf uitgegroeid is tot een solide onderneming in particuliere handen. Uitstekende testresultaten, designprijzen en tevreden klanten zijn voor HEPCO&BECKER een aansporing om de productlijnen consequent verder te ontwikkelen en nog gerichter in te spelen op de wensen van de klant. het wereldwijde verkoopnetwerk, korte levertijden, de levering van vervangende onderdelen en de persoonlijke, flexibele service zijn voor HEPCO&BECKER altijd een vanzelfsprekendheid. Met verkooppartners in meer dan 50 landen werkt HEPCO&BECKER consequent aan de verdere internationalisering van de activiteiten. VERTROUW OOK OP DE PRODUCTEN VAN HEPCO&BECKER!

- 2000 introductie van de "Journey" kofferserie.
- 2003 introductie van de "GOBI" kunststof koffer.
- 2009 introductie van de "Xplorer" aluminium koffers.
- 2011 introductie van de "Street" softluggage zijtassen.
- 2014 introductie van de "Street" tanktassen.
- 2015 introductie van de "Royster" softluggage tassen.
- 2016 introductie van de "Legacy" softluggage tassen
- 2018 introductie van de "Xceed" aluminium koffers
- 2019 introductie van de "Xtravel" serie
- 2022 introductie van de "Xcore" C-bow koffers.
- 2023 introductie van de "Epic" tanktassen


De geschiedenis van HEPCO&BECKER:

Ideeën als drijfveer.

HEPCO&BECKER is opgericht in 1975, in dat jaar zijn ze begonnen met het maken van gesloten kettingkasten. Dit idee was het fundament voor het zakelijke succes van de eerste jaren.

Begin jaren 80 begon HEPCO&BECKER met het ontwikkelen en produceren van bagagerekken en koffers. Een nieuw marktsegment met dragers die speciaal voor elk individueel model ontworpen en op maat gemaakt werden. Tegenwoordig kunnen meer dan 650 verschillende motoren - van 25 jaar oud tot hagelnieuw - voorzien worden van HEPCO&BECKER bagagedragers. Een dergelijk breed aanbod is uniek in de wereld. Het programma werd in de loop der jaren nog uitgebreid met een groot aantal producten. HEPCO&BECKER ontwikkelt en produceert naast een groot aantal verschillende soorten bagagesystemen en koffers ook valbeugels, middenbokken, sportracks, soft luggage, custom artikelen en nog veel meer. Niet voor niets dat MDI al vanaf het prille begin de kwaliteitsproducten van HEPCO&BECKER in het programma heeft. Sinds eind jaren tachtig kunnen we in Nederland vertrouwen op de goede samenwerking tussen beide firma's, met snelle leveringen, hoge kwaliteit en specialisten op koffergebied als resultaat!

 

 

HEPCO&BECKER