Beste klant,

De komende weken verwachten wij weer een enorme drukte bij de pakketvervoerders. Hierdoor kan het zijn dat de bezorging van je bestelling door PostNL vertraging oploopt.

Onze tip: download de PostNL app. Via deze app van PostNL word je op de hoogte gehouden over de bezorging van je pakket.

Gratis verzending NL en BE particulieren boven € 79
Meer dan 32.852 artikelen in het programma

Vizier reiniger pakket Handig Schoonmaken

HS00046
Vizier reiniger pakket Handig Schoonmaken
Vizier reiniger pakket Handig Schoonmaken
Vizier reiniger pakket Handig Schoonmaken
Vizier reiniger pakket Handig Schoonmaken
€ 9,95 incl. BTW
Voorradig bij MDI
  • Klantenservice staat altijd voor u klaar
  • Gratis verzending vanaf € 79,- incl. BTW
  • Voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden! (MA t/m VR)

We weten allemaal hoe irritant het is, als je lekker aan het touren bent, en door een zwerm vliegen rijdt. Weg is je zicht. En dat niet alleen, je veiligheid is ook stukken minder. Als motorrijder kun je niet zonder goede vizier reiniger. Met deze vizierreinigingsset maak je makkelijk je vizier én helm weer schoon. Het handige van dit setje is dat je er een tasje bij krijgt waar je het setje makkelijk in mee kunt nemen. Het past in je binnenzak, buddyseat of topkoffer.

Hoe gebruik je deze reiniger?
Pak de microvezeldoek, spray de helm in, laat 10 seconden intrekken en poets met de microvezeldoek het vuil eraf. Super simpel. Je spoelt de doek uit of doe hem in de wasmachine. Even laten drogen en de doek is weer klaar voor de volgende keer.

Je krijgt geen krassen of beschadigen. Het product is met passie samengesteld en laat jou weer optimaal genieten van je ritten.

Bestel nu de vizier reinigingsset en je geniet weer elke rit van het goede uitzicht. Zoek je een complete set voor het reinigen van je helm en vizier? Koop dan het helmen reinigingspakket.

Heb je de producten nog nooit gebruikt? Volg dan de gebruiksaanwijzing die je bij de producten krijgt.

Tip: bekijk het demonstratie filmpje voor een eenvoudig uitleg over het schoonmaken van je helm.

Deze vizier reinigingsset kunt u via de webshop www.mdi-online.nl makkelijk bestellen.

1: 8-F-5

Garage, onderhoud, transport en kleding

MDI is gespecialiseerd in motoraccessoires en vervangende onderdelen. Maar ons assortiment houdt daar niet bij op. Het is nog veel breder dan dat. Hieronder staat een grote spreiding van productgroepen die ook vaak essentieel zijn voor een motorrijder, maar niet onder het kopje "accessoires" vallen. Denk hierbij aan opbergen, kettingsmeersystemen, kleding, sloten en transport toepassingen.