Beste klant,

De komende weken verwachten wij weer een enorme drukte bij de pakketvervoerders. Hierdoor kan het zijn dat de bezorging van je bestelling door PostNL vertraging oploopt.

Onze tip: download de PostNL app. Via deze app van PostNL word je op de hoogte gehouden over de bezorging van je pakket.

Gratis verzending NL en BE particulieren boven € 79
Meer dan 32.852 artikelen in het programma

RVS uitlaat reiniger pakket Handig Schoonmaken

HS00031
RVS uitlaat reiniger pakket Handig Schoonmaken
RVS uitlaat reiniger pakket Handig Schoonmaken
RVS uitlaat reiniger pakket Handig Schoonmaken
RVS uitlaat reiniger pakket Handig Schoonmaken
RVS uitlaat reiniger pakket Handig Schoonmaken
€ 31,99 incl. BTW
Voorradig bij MDI
  • Klantenservice staat altijd voor u klaar
  • Gratis verzending vanaf € 79,- incl. BTW
  • Voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden! (MA t/m VR)

Een motor met een vieze verkleurde uitlaat is voor veel mensen een doorn in het oog. Een uitlaat wordt na een tijdje minder mooi door hitte, modder, water, zand en uitlaatgassen. Met deze reinigerset (225ml uitlaatreiniger, 4 sponzen en een PU poetsdoek) maak je binnen no-time de smerige uitlaat weer oogverblindend.

Moeiteloos terug naar een glanzende uitlaat:
Wat voor motor je ook hebt, met deze uitlaatreinigerset breng je de motor terug naar de wauwfactor. Weet je dat eerste moment nog? Dat je oog in oog met jouw nieuwe motor stond? Dat gevoel krijg je weer na het schoonmaken van de uitlaat met deze set.

Hardnekkig vuil verwijder je met de spons en uitlaatreiniger. Als je de pasta op de spons hebt aangebracht, begin je met draaiende bewegingen. Poets daarna met de zachte P.U. poetsdoek om de glans terug te krijgen, zonder strepen.

Met de reinigende pasta voorkom je beschadigingen op het motorblok of de kappen. Ook het verwijderen van vliegroest is voor de reiniger geen probleem. De sponzen hebben precies de goede afmetingen, groot genoeg om het vuil op te nemen en toch handig in gebruik om elk deel van de uitlaat te kunnen poetsen.

Let wel op; gebruik de uitlaatreiniger nooit in de volle zon!

Bestel de RVS uitlaatreinigerset en geef de uitlaat weer de glans die hij hoort te hebben.

Tip: bekijk het demonstratie filmpje en krijg eenvoudig uitleg over het schoonmaken van je motor.

Deze RVS uitlaatreinigerset kunt u via de webshop www.mdi-online.nl makkelijk bestellen.

1: 8-D-6

Uitlaten

Uitlaten van de Italiaanse leverancier MIVV. Deze levert veel modellen dempers, DB-killers, systemen, KAT vervangers, en losse onderdelen.